marți, 3 noiembrie 2009

Lansarea volumului: Sala Gafencu - MAE

"Avem nevoie de astfel de lucrari care sa explice celor mai tineri dosarele care poate altfel ar ramane doar la forma de decizie", a spus Adrian Nastase, prezentand volumul lui Bogdan Aurescu, "Avanscena si Culisele Procesului de la Haga. memoriile unui Tanar Diplomat".

"Sarbatoarea aceasta este probabil cea mai frumoasa din ultimii ani pentru scoala de drept international din Romania dar si pentru diplomatia romana. Am dovedit ca stim sa folosim intr-adevar forta dreptului", a adaugat Adrian Nastase.

Lansarea volumului a loc astazi, 3 noiembrie, 2009, la sediul Ministerului Afacerilor Externe, in Sala Gafencu, aceeasi sala in care Bogdan Aurescu a luat contact pentru prima data, cu multi ani in urma, cu problema delimitarii maritime din Marea Neagra.

Adrian Năstase, Mihai - Răzvan Ungureanu şi Emil Hurezeanu au prezentat volumul lui Aurescu. Ministrul interimar al Afacerilor Externe, Cătălin Predoiu si fostul ministru al Afacerilor Externe, Cristian Diaconescu au fost prezenti la eveniment.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu